odontopediatria

A Dental Girona ens preocupem dels més petits, perquè sabem que un bon diagnòstic realitzat a temps pot prevenir futurs problemes.

És molt important tenir cura de la salut dental dels nens i adolescents durant el creixement dels maxil·lars, les dents de llet i l’aparició dels incisius i els molars.

Si de petits aprenen que anar al dentista és natural i necessari, quan siguin adults hauran adquirit un hàbit que repercutirà favorablement a la seva salut oral.

L’odontopediatra és el professional responsable del control i seguiment del creixement dental dels nens i el que s’encarregarà de realitzar els tractaments que necessitin.
L’equip de Dental Girona s’encarregarà de les necessitats dels més petits en les diferents àrees del servei d’odontopediatria.
  • Preventiva
  • Conservadora
  • Ortodòncia
Educació dental: ensenyarem als nens la importància i la manera més adient per tenir una higiene oral correcta.

Fluorització: el fluor reforça l’esmalt i evita l’aparició de càries.

Segellat de fissures: és un mètode preventiu molt eficaç que es realitza a la clínica dental i es basa en la col·locació d’un material segellador a les fosses i fissures dels premolars i dels molars, amb l’objectiu que no entri placa bacteriana i no s’iniciïn les càries dentals.
Obturació: si la càries no ha arribat al nervi es tapa la cavitat amb una pasta (empast).

Pulpotomia i pulpectomia: són tractaments que es realitzen únicament en dents de llet. Estan indicats en peces amb càries profundes o en traumatismes dentals. Consisteix en l’eliminació de part de la polpa o nervi de la dent, col·locar un material junt al nervi romanent i realitzar la reconstrucció de la peça.

Mantenidors d’espai: s’utilitzen per evitar que es perdi l’espai necessari per la correcta ubicació de les peces permanents, quan hi ha hagut una gran destrucció o la pèrdua d’una dent de llet.
L'ortodòncia s'encarrega de corregir l'incorrecta alineació de les dents amb la finalitat d'aconseguir una dentadura saludable i estètica.

A Dental Girona realitzem diferents tipus de tractaments d’ortodòncia adaptats a les necessitats de cada pacient: ortodòncia Arc Recte, Damon System i Invisalign.

També oferim Invisalign Teen®, el sistema d’ortodòncia transparent, còmode i invisible que ajuda als adolescents a lluir el millor somriure al llarg del temps que dura el tractament.