estètica dental

estètica dental

Amb els tractaments d’estètica dental aconseguim millorar el somriure dels nostres pacients. Dental Girona posa al vostre servei una gamma de tractaments d'alta qualitat per respondre a les necessitats de cada pacient. Amb els tractaments d’estètica dental podem corregir el color, la forma, la posició o l’alineació de les teves dents, però sense deixar de banda la geniva, per aconseguir un somriure harmònic, bonic i agradable.

Equip dental especialitzat en estètica dental

FACETES O FUNDES

Per aconseguir una bona anatomia dental, millorar malposicions o realitzar una correcció del color.

EMBLANQUIDORS

Mitjançant tractament realitzat en el nostre centre, tractament domiciliari o combinant els dos tractaments podem aconseguir el color desitjat per tenir un bonic somriure.

ORTODÒNCIA

Per aconseguir posar les dents en la posició i alineació correctes. Podem utilitzar tècniques d’ortodòncia estètica o el sistema d’ortodòncia invisible Invisalign®.

PERIODÒNCIA

La geniva té un paper fonamental en l’aparença d’un somriure bonic. Utilitzem tècniques que permeten crear una geniva sana, jove i natural. Per tenir una geniva sana hem de realitzar higienes periòdiques o, en alguns casos, tractaments periodontals.
estètica dental